Hinnasto

Henkilökohtainen ravintovalmennus:

Ensimmäinen tapaaminen, kesto n. 2 h, hinta 160 €

* sisältää esitietolomakkeiden ja pitkän haastattelun perusteella laaditun henkilökohtaisen ravinto-ohjelman, kirjalliset ohjeet sekä lähetteen FLT lääkärille

Seurantakäynti 1 h, hinta 80 €

* sisältää ravinto-ohjelman tarkastuksen ja päivityksen sekä kirjalliset ohjeet

(ensimmäinen seurantakäynti on aina 1 h mittainen)

Seurantakäynti 30 min. (esim. Skypen välityksellä), hinta 50 €

(mahdollinen ensimmäisen seurantakäynnin jälkeen)

* sisältää ravinto-ohjelman tarkastuksen ja päivityksen sekä kirjalliset ohjeet

 

Kaikki ravintovalmennukset voidaan tehdä myös etänä netin välityksellä.

Maksu käteisellä tai pankkisiirrolla, etävalmennukset maksu etukäteen. Hinnat sisältävät alv 24%.

Esteen sattuessa siirräthän sovitun aikasi viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50 % kyseisen vastaanoton hinnasta.

 

Yhteistyötahot:

Toimin yhteistyössä FLT Lääkärien kanssa.

* Ravinnon optimointi on aina tärkein toimenpide hyvän terveydentilan luomisessa. Toinen tärkeä osa on perusterveydenhuollossa tehtävät laboratoriotestit, joiden avulla suljetaan pois sairauksien olemassa olo tai selvitetään tiedossa olevien sairauksien nykyinen tila. Yksilöllisesti laaditulla, taustatiedot huomioivalla ravinto-ohjelmalla sekä siihen liittyvillä tukihoidoilla saadaan yleensä erinomaisia tuloksia aikaan. Mikäli ravinto-ohjelma ja muut tukitoimenpiteet eivät jostain syystä toisi kaivattua tulosta, ohjaan Sinut silloin taustatietojen kera FLT Lääkärin vastaanotolle.

* Toisinaan on myös tarpeen kurkistaa pintaa syvemmälle ja käyttää apuna elimistön tarkempaa toimintaa mittaavia testejä. Teen yhteistyötä sekä MDD Terveyspalveluiden että Nordic Laboratoriesin kanssa. Voit tilata kauttani esim. ruoka-aineallergia- ja/tai yliherkkyystestin, suolisto- ja ruoansulatusanalyysin, lisämunuaisen toimintaa, hormoni- tai immuunitoimintaa mittaavan testin ja tulkitsen vastauksen Sinulle. Myös geenitestien tulkintaa on saatavilla. Testien tulkintahinta erillisen hinnaston mukaan.

Tee itsellesi palvelus ja tarkistuta ruokavaliosi ajoissa!

palkki-uusi